Woocommerce webshop laten maken? Dan zit je hier goed! Wij zijn een team van webdesigners gespecialiseerd in webshops ontwikkelen in Woocommerce.

Woocommerce webshop laten maken

woocommercewebshop laten makenWooCommerce is een open source e-commerce plugin voor WordPress . De plugin is ontworpen in 2011 voor kleine tot grote online online handelaren die WordPress gebruiken. Hij werd zeer snel populair en dit omwille van zijn eenvoud en gebruiksvriendelijkheid.

WooCommerce is de dag van vandaag de meest gebruikte software voor webshops, het wordt gebruikt door een aantal websites met hoge verkeer, waaronder Internet Systems Consortium en Small Press Expo. Onlangs gaf Trends aan dat WooCommerce op 45% van e-commerce sites en miljoenen actieve installaties was uitgevoerd.

WooCommerce heeft aanzienlijke populariteit aangetrokken omdat het basisproduct, naast veel extensies en plugins, gratis en open source is . Daarnaast zijn er duizenden betaalde add-ons voor vaste prijzen. Veel Premium Ecommerce themes bieden nu mogelijkheden met Woocommerce en plugins die een thema compleet maken om een woocommerce webshop op te starten.

Wat kost een Woocommerce webwinkel

Bij ons weet u op voorhand wat u moet betalen voor uw webshop. De kostprijs hangt af van uw wensen en behoeften, welke functies de shop moet bevatten, hoeveel producten, categorieën of de winkel moet geoptimaliseerd worden … Dus bij ons kan u een Woocommerce webshop laten maken zonder addertjes onder het gras.

 

Woocommerce webshop laten maken

Opgelet in de prijssetting hierboven zijn geen productpagina’s inbegrepen!

Contacteer ons

Woocommerce webshop laten maken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte bel: 0495/21 45 83, mail naar: info@seobureau.be of vul onze contactpagina in;

de geschiedenis van Woocommerce

WooCommerce werd voor het eerst ontwikkeld door de WordPress thema-ontwikkelaar s van WooThemes Mike Jolley en James Koster, In november 2014 is de eerste WooConf, een conferentie gericht op eCommerce met WooCommerce, gehouden in San Francisco , Californië . Het trok 300 deelnemers. In mei 2015 werden WooThemes en WooCommerce aangeschaft door Automattic , operator van WordPress.com en de belangrijkste bijdrage aan de WordPress software.

The most customizable eCommerce platform for building your online business.

ith hundreds of free and paid WooCommerce extensions, spanning all your logistical & technical requirements, you can rest assured there’s an extension for your specific needs.

Waarom Woocommerce webshop 

Waarom een Woocommerce webshop laten maken? In de software wereld kom je vaak de term Open Source tegen. Dit houdt in dat de code van de software vrij beschikbaar is en iedereen suggesties kan doen om het te verbeteren.

Een dergelijke manier van werken (die immens populair is) zorgt er voor dat de ontwikkeling van open source software veel sneller gaat dan bij andere software waarbij de code enkel bekend is bij de makers.

WooCommerce is hierdoor een heel flexibel software pakket wat continu door mensen vanuit de hele wereld wordt verbeterd!

Het laatste wat je namelijk wilt is dat je al je tijd en energie steekt in het optimaliseren van je webshop om er vervolgens achter te komen dat de webshop software niet of nauwelijks met de tijd meegaat en belangrijke functionaliteiten beginnen te ontbreken.

In tegenstelling tot veel andere webshop software is WooCommerce heel simpel in gebruik. Je hoeft totaal niet technisch te zijn om zelf producten en gerelateerde informatie toe te voegen of te bewerken.

Naast de simpele werking zijn er op het internet tal van websites, waaronder wcommerce.nl, waarop je zeeën aan informatie kunt vinden over het gebruik van WooCommerce. Op praktisch iedere vraag over de werking van je WooCommerce webshop laten maken kun je op het internet wel een antwoord vinden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren