Webhostingpakketten vergelijken 

Wanneer je webhosting pakketten vergelijken gaat is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Natuurlijk kijk je al snel naar de prijs. De kwaliteit is echter nog belangrijker. Wat als een site iedere keer weer wordt gehackt? Of wat als de service lang op zich laat wachten? Dan is het natuurlijk beter om net iets meer te betalen en wel goede service te krijgen. Waar moet je nog meer op letten? De PHP versie bijvoorbeeld en ook hoeveel backups je mag maken. Laten we snel meer informatie delen met je.

 

Een snelle site

 

Het wordt steeds belangrijker voor een website om snel te laden. Mensen worden ongeduldig en verlaten je website als ze niet snel resultaat zien. Ook is het zo dat Google van snelheid houdt. Een snelle site scoort veel sneller en beter bovenin Google. Vervolgens is het gewoon fijn om een snelle site te hebben.

 

De backups

 

We noemden het net al. Het is belangrijk om iedere dag een backup te krijgen. Wanneer je site vastloopt dan is het mogelijk om een backup van een dag eerder te gebruiken. Het scheelt heel veel. Het is prettig om hierop terug te kunnen vallen. Het mooiste is als de backups automatisch gemaakt worden.

 

Service

 

Zonder service geen product of dienst. Wanneer je geen klantenservice krijgt is het vroeg of laat zo dat je een probleem krijgt. Het is beter en slimmer om iets meer te betalen en daar extra service voor te krijgen. Het is dan mogelijk om een probleem snel op te lossen. Vandaag de dag is een website essentieel. Wanneer deze niet online is, is dat een groot probleem.

 

De prijs

 

Natuurlijk telt uiteindelijk ook de prijs mee. Het is goed om te kijken wat je nodig hebt en daar een pakket bij te kiezen. Denk aan de opslagruimte, de snelheid en de snelheid. Kijk dan welke aanbieder de beste prijs heeft. Het is dan mogelijk om een snelle keuze te maken. Goedkoop is niet altijd slecht. Duur is niet altijd goed. Lees daarom altijd de reviews en kijk ook hoe de site van de aanbieder zelf werkt.